PDpS WordPress

lucrurile merg prost atunci cand merg prost sau atunci cand nu merg bine!
ce sa va spun?. in conditiile in care nu mai putem mari imaginile, nu mai putem observa detalii la adevarata lor infrastructura (ca tot lipseste Romaniei), pot doar sa va invit la o pagina care statea intr-un standby aproape plictisitor dar care ofera posibilitatea (in contrabalansul unei contrapartide) de a viziona o imagine, de a observa detaliul nepersonalizat atat de important (pentru unii) doar la un simplu click. nu vreau nici macar sa incerc schimbarea sablonului (daca doream asta alegeam altul de la bun inceput. acesta a fost cel mai aproape de ceeace doream, restul…). astfel pentru vzionarea imaginilor la o alta scara, alt bloc, vreo vila… ceva, la un alt nivel, etaj, structura si frumusete va trebui sa strabateti (deocamdata) lungul drum al pozei catre casa; exemplu:
http://gentosenii.blogspot.com/2008/08/bine-m-ati-gasit.html
nici eu nu sunt foarte aproape de departarea-mi caracteristica in oferirea unei imagini pe masura diagonalei ecranului si doar apoi optionalizarea unui zoom necesar. se merge direct la marimea originala a fotografiei (dupa click) dar macar se poate observa detaliul atat de neimportant pt wp. succes!

Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s