BIG BANG

cunoasteti teoria? dar practica!
probabil ca varianta mea isi va gasi destul de tarziu, pentru un prezent atat de precoce, adepti dar eu va spun sa nu spuneti ca nu mi-ati zis.
ok; so… universul s-a nascut astfel. dar mai bine sa urmariiim filmul.  nu este chiar un film propriuspus dar cateva cadre s-au mai pastrat de la nasterea universului, filmate de un anonim neamator pana la incarnarea celebritatii sale preconceptual schismatic acceptat. hai sa lungim pozele si nu vorba. aveti cadre de la zbaterea universului nenascut (pe cand in wordpress nu se putea mari fotografiile si puricele nu se mai potcovea ci se manichiurea orgasmic neorganic) si trecand prin starea de maxima potenta, extindere, impresionism cataplastic oarecum neruginit pana la ultima zbatere luminand un intuneric albit de timp, urmand ca pe final sa va aratam lumea in care se naste, traieste, se zbate de fapt si mai cert (ca sigur nimic devine) moare un univers cu nimic mai bun decat al nostru dar la o alta scara de bloc caci scala e de vina. clickimagine pe fotografii pentru impresionarea retinei insensibile spre luminarea viziunii „openmind”.

nasterea universului
copilaria & adolescenta universantila
maturitatea universala atat de nevalida
moarte(a) universal valabila (deocamdata)
vederea laterala a vietii unei lumi inexistentepre
Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s