fashion

Levintza prezinta mi-a facut o bucurie nu doar pentru concurs cu prezentarea colectiei Vivienne Westwood dar sa rezumi o emisiune la videoprezntarea unei colectii este prea putin chiar si pentru un altfel de concursonline. emisiunea un lucru rar in media romaneasca si meritul este al Doinei Levintza care (sper ca din placere) sa insiste pe aceasta emisiune. accentul inconfundabil al prezentatoare ar putea fi inlocui pe alocuri cu voci mai calde sau mai dure (functie de specificul imaginilor). termenii folositi sunt adesea intepatori (simbol iconoclast global – pentru V.W. –  unul din cele 5 cele mai mari talente ale secolului XX… sa fim seriosi). V.W. este si ramane tributara dar si exponentiala pentru curentul punk. punct. prezentarile ei nu vor fi niciodata curente de urmat, nu veti regasi modele de purtat pentru anul viitor dar va fi o uriasa sursa de inspiratie pentru oricine. ce face ea in preznetari este peste o colectie de anotimp, este un alambic fashion iar istorii de genul: copii participa la creatii fashion sau salvati omenirea de incalzirea globala sunt doar  povestea ce insoteste o mana/afacere intinsa. revenind la emisiune pot sa spun ca traducerea unor termeni este simpatica; V.W. a spus ca oamenii sa nu-si mai cumpere produse facute in china si nu „de masa” cum a fost tradus; aici se vede diferenta intre felul ei direct in a fi si o emisiune ce se doreste draguta cu publicul.
toata emisiunea nu face cat ideea generoasa promovata de producatori:
creeaza o papusa, ajuta un copil!

…toata stima!
ca sa fim drepti cu publicul sa mai spunem cate ceva:

pentru ca nu toate lucrurile sunt frumoase; finalul prezentarii a fost si astfel: http://www.youtube.com/watch?v=VlzOYWo5zYk
doar pentru worpress nu suporta azi inserarea de clipuri; iata si prezentarea
http://www.youtube.com/watch?v=8s7VTH7f-nw

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;fashion&8221;

  1. PCNews Octombrie 28, 2008 / 10:46 am

    nu ai link-ul care anunta ca acest post este scris pentru concurs ;)

  2. par'fumdeblog Octombrie 28, 2008 / 3:17 pm

    multumesc. da; am problema asta, ma intereseaza mai mult ideile in sine decat detaliile. am corectat. sa mai trimit un mail?

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s