mi’s(ss) concurs (ce’mi sunt)

concurs de miss pe 4 roti in lumea virtuala cand sexul nu este decat o amintire a celebrilor noi ani interbelici (cei dintre lumea reala si cea virtual generalizata).
concurentul urmator:
dimensiuni ideale: 15,4” , sub 3kg, celulita pe 8 bucati, la limita inferioara asigurarii unei independente suficienta in cazul in care va place distractia in aer liber.
tractiune video spate (suna logic; nu), pe o singura punte dar pe doua sloturi (bine ca nu-i dedicata… decat unei utilizari exceptionale).
face suta in acelasi timp in care face mia datorita viitorul mod de a propulsa masinile in lumea reala: combinatia ideala dintre Reţea, Wireless si Bluetooth.
porturi; cate… prize de aer sunt necesare pentru racirea inimii de 2.2 GHz la modelul T7500.
autostrada suspendata, profil – faţă,  exact ca a Bucurestiului: 800 MHz fara a mai conta numarul de benzi si mai ales sensul pe care circuli. 
pedala elimina vechiul cablu de acceleratie dar imbina pe aceeasi consola acceleratia cat si frana (exact ca in WRC), page up – acceleratie, page down – frana, buton de pornire fara cheie (Start/ Stop), culoare de inebunit amicii si loc pentru sani iar mai trebui doar ca sa te indragostesti pe loc iar drumul de la primul tractor Lamborghini pana la minunatia asta de laptop purtand acelasi nume a fost o reala placere ca si parcurgere acestui text la scris; sper… si la citit. 

din expozitie va prezentam: „ochi inlacrimat”

contrar asteptarilor pictorul nostru a ales un ochi al celei ce-a pierdut un concurs de miss, inlacrimandu-l doar pentru cei care privesc si dincolo de panza. bine ca-i doar o geanta!

Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s