Blu-rayBag

va place informatia din imaginea urmatoare?
luna8
dar aceasta!
luna12
vreti mai mult?!!!
toata aceasta bucurie plasata in doua cadre diferite, in doua imagini, in doua suporturi optice diferite (inmagazinate la maxim) se poate transfera pe un singur suport datorita tehnologiei blu-ray. pricipalul avantaj (faca sa uitam ratele de transefer mai bune, rezolutii si calitate audio mai bune decat DVD si cel putin la fel de bune precum cele ale  HD DVD) se poate traduce astfel: totul intr-un singur pocal iar lucrurile pot arata astfel
luna11

treceti peste dezavantajul oferit de pagina si la distanta de un clickimagine aveti adevarata lume gentosneita expusa in vitrina cu inspiratii pictorial nocturne. ordinea imaginilor reflecta cantitatea de informatie suportata in crestere de un DVD, HD -DVD si un disc Blu-ray.
acum:
….cu posibilitatea baleierii pe fiecare detaliu prezentat ceva mai devreme in cadre, tablouri, expozitii separate. astafel aveti totul intr-un singur loc fara a va leza posibilitatile de exprimare personalizata, fara a va nega bucruia detaliului preferat, fara a mai pune la socoteala ca inca nu ne-am oprit aici. am lasat imaginile sa vorbeasca, date tehnice necesare de completat intr-un tabel comparatic puteti gasi cel putin pe wikipedia rezonabil documentata noi apeland inca o data la expozitia amicului nostru nepictor pe cat de abstract pe atat de dornic de a ne rapune sentimentalismul nebanuit legat de prezentarea (poate uneori agansanta) a unei genti in diferite cadre dar mai ales imagini.

deja vu
daca ar fi calatorit in viitor si ne-ar fi aratat imposibilitatea schimbarii trecutului ar fi fost ceva. asa… filmul este sufocant lasand rauri de ganduri care se scurg intr-un desert, evaporandu-se nemeritat.
vorbele aruncate nemeritat dar la nimerelea precum (gaurile de vierme si alt fel de ipoteze, vehiculand nume prea celebre pentru ceeace suntem precum Einstein – desi cam tot ce a spus el este pus la indoiala azi; pana si teoria relativitatii, pana si celebra E= mc2 nu mai este luata in considerare pemntru calatoriile spatiale).
statiul este pliabil ( mi-e greu sa ma explic; este un lucru pe care l-am mai auzit fara a-l imprumuta ca termne de la altcineva. eu il vad intr-un fel anume fara inca al putea explica dar va tin la curent). gandul neimagazinat pe un suport GENERAL este desul de greu de transportat in timp . materia se lasa mai usor de exploatat si saltul se va face atunci cand ne vom concentra mai putin asupra teleportarii materiei ci a transportului din punct de vedere material al gandului (daca pot sa spun asta). filmul cere o a 2-a vizionare, multe replici importante sunt spuse (desi asa cerea normalitatea scriptului scenaristic) foarte repede  dar merita un suport blu-ray din toata suprafata expusa a inimii mele.

Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s