motivatia nemotivului propriei alegeri AMD

prea mare’i valul… sa cred ca noi putem alege.
iluzii ne putem crea, alege, dori, avea chiar dar realitatea este undeva peste dorintele noastre si acceptarea ei face adesea sa ne iluzionam cu ALEGERILE noastre marete. suntem atat de mici dar (ne/) putem (dori/) fi ATAT de buni.

am sa trec peste tema directa a concursului si indirect am sa va spun ce ar putea face mai interesant AMD in ochii cumparatorului de un azi spre un maine abia sosit ca sa nu spun (doar) aproape, lasandu-va de deduceti motivul care ar PUTEA determina…

AMD consuma mai putin! decat concurenta in general la nivelul procesorului. nimeni; sa nu exagerez… aproape nimeni nu-si cumpara un computer doar pentru ca procesorul consuma nu stiu cate „figuri” (figura este a doua zecimala a watt’ului).
ok

hai sa vedem cum stam:

lumea este intr-o fobie (impusa ce-i drept) cu/despre incalzirea planetei. imaginativa cum se poate transforma aceste simplu fapt (consumul mai mic al procesoarelor AMD) la nivel mondial intr-un impact in vederea impunerii procesoarelor AMD care au ajuns la un nivel calitativ comparabil cu al singurului concurent adaevarat. nu vreau sa vorbesc despre preturi pentru ca in astfel de conditii se poate vinde chiar si mai scump un AMD decat „altuceva”. campania se bazeaza pe comparatia, efectele si imaginea lumii vazuta de sus dar din interior in acelasi timp. nu vreau sa va dau depatii prea multe pentru ca as vrea sa transotm ideea intr-un spot publicitar cu multiple fatete dar pot sa va spun atat: cautati finalul filmului „man in black” (oricare din parti) si veti vedea lumea de la nivelul ei atat in interiorul cat si in exteriorul lor. mergeti pe verdele AMD!!!

succes!

mai jos suntem noi (doi) privind micimea maretiei unei genti, din interiorul exteriorului.
noi doi: eu care citesc si tu cel care ai scris privirea-ti peste serpisorii mei. 
luna2
clickimagine!!!
Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s