Gothic Fashion – Motoring Collection va prezinta ZEYNER; servieta din piele naturala

.
servieta / piele naturala / negru / 5 compartimente interioare (din care doua cu fermoar)  si unul organizator / buzunar cu fermoar, in partea din spate / curea de umar (detasabila) / 42x34x15cm / in reteaua fancourier + cutie de prezentare si cam atat… imaginea ar trebui sa spuna mai mult decat cuvintele.
IMPORTANT:
butonul de pe catarama se apasa atat la deschidere cat si la inchidere!!!
.
Update August 2014: model indisponibil!
.

Zeyner-Hellraiser-Leather-Flapover-17-inch-Laptop-Briefcase
.

SERVIETA  Zeyner-Hellraiser-Leather-Flapover ZEYNER
.

 


NOTA pentru cei ce au rabdare: descrierea metafizica sau marca pe stransoare: astazi am ajuns sa discriminam tot (dar in alt… sens); putini doresc a-si aminti ca „a discrima” vine  (pe drumul cel mai scurt) din franceza si „in fapt” aceasta inseamna a distinge. precum in cazul mai celebrului „verba volant, scripta manent” , sensul initial al termenului „a discrimina” inseamna acum, orice altceva decat insemna candva.
pentru cei ce n’au aflat ori chiar nu voiesc a sti: pe vremuri informatia (invatatura mai bine spus!) se transmitea cu adevarat doar pe cale orala!
de ce?
pentru ca (spuneau ei; si… pe buna dreptate) doar vorba insufleteste mesajul si’i da cu adevarat ‘a lui valoare (poate chiar adevaratul lui sens!!!) pe cand scrisul, ingroapa sensul mesajului (al cuvintelor, al ideiilor).
astfel, incepand de azi, o nisa (goth; ca este motor, rock ori fashion) avea’va liniste; discriminata va putea trece de aici incolo iar remarcata se va face doar cu ajutoru’i.                             . 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Gothic Fashion – Motoring Collection va prezinta ZEYNER; servieta din piele naturala&8221;

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s