Serviete business, model US: Kenneth Cole, piele naturala, negru

334666_1_1

.

Serviete Business; Producator: Kenneth Cole
Tehnologia de blocare a tehnologiei RFID oferă protecție în buzunarul organizatorului. Permite accesul celor mai multe laptop-uri cu ecran de 15″. Compatibil cu majoritatea tabletelor.  Arhitectură… la modul cel mai Clasic,
Exteriorul este din piele. tipul de piele este: Colombian Lether (+usor nisipoasa), Interior complet căptușit. Flapover (construcție cu capac). Inchidere securizată tucklock.
Sub clapetă, buzunarul deschis este alcătuit din mai multe buzunare organizator pentru a ține o varietate de elemente esențiale ale afacerii, cu suporturi de carduri de credit care blochează RFID. Compartimentul frontal conține buzunar pentru computer.
Compartimentul din spate este prevăzut cu buzunar cu tablete și buzunar cu fermoar, cu locaș pentru documente și documente. Tunelul exterior al căruciorului exterior se potrivește cu cele mai multe suporturi pentru bagaje, pentru transportul mâinilor libere (pe romaneste… pasaj troler). Mâner de mana convenabil, căptușit și ușor de apucat.
Curea de umăr detașabilă, reglabilă și căptușită, cu bandă antiderapantă.
Datele producatorului: Exterior Dimensions: 16″ x 12″ x 4.25″, Linear Inches: 32.25″
Weight: 3 lbs, 4 oz, Material: Pebbled Full Grain Colombian Leather. Warranty for US: Limited Lifetime. 650LEI + livrare pt zona Cargus cu verificare colet, inclusa!

.

 

Anunțuri

Caut o servieta, o geanta din piele!... Solutia poate fi aici: 0752.071438 sau... vino pe "prima pagina", pt a vedea modelele disponibile. Acceseaza "meniu" daca esti pe telefon; stanga sus!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s